Rund och Go

Jag tycker att Ronja börjar bli riktigt rund och fin om magen nu, hon vaggar fram när hon går på promenad och äter mest hela tiden och dricker mängder, även lite mjölk har vi sett från hennes små rosa spenar. När husse och matte har lagt handen på magen har båda två tyckt sig känna små små sparkar där inifrån... Ja, vi är helt säkra nu, eller vad säger bilden?
Rund å go om magen så fin
 
 
Så här hungrig kan man vara, se så fint hon balanserar trots den tjocka magen. Ronja gör vad som helst för en matbit, ett matvrak har hon alltid varit, men lite extra hungrig under den sista tiden har hon allt blivit. 
 
 


Kommentarer
Nessie o Falkor

Det var den finaste och största mage jag sett på länge :) undrar hur många det blir? Nessie gissar 8 och Falkor gissar 11

Svar: Åh jag har inte sett så många bebismagar, just nu tror matte på 5, husse tror fyra, men vi hoppas på många typ 6-7 skulle vara "lagom" :) kan inte ni Maila lite fina bilder på pappa Falkor? Skulle vilja ha några i bloggen :)
Ronja

2013-05-16 @ 16:45:38
URL: http://nessieofalkor.weebly.com
Sandra

Så fin hon är! Lagom rund och go :) När är födseln beräknad? Mammas tik väntar också valpar, de är beräknade till den 13 juni. Längtar!

Svar: Födseln är beräknad 30 Maj, men det går ju inte att veta exakt, som du säkert vet :) Men däromkring så det gäller att hålla koll mot slutet :) såg att din mammas hund också får vara två veckor efter, vad roligt! :D
Ronja

2013-05-16 @ 21:44:49
URL: http://allpersonalized.blogspot.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ronjathecockerpoo.blogg.se

Ronja är en otroligt kärleksfull och busig hund som hittar på mycket roligheter som vi kommer att delge alla här på bloggen. Ronja är en så kallad cockerpoo, hon är 50% storpudel och 50% engelsk cocker spaniel. Just nu väntas det valpar och det blir Ronjas andra kull. Valparna beräknas komma i mitten av april, leveransklara i mitten av juni. Det ska bli så spännande!

RSS 2.0