En presentation av småttingarna

Det kanske verkar svårt att skilja alla 7 valparna från varandra, men efter att ha granskat alla noga så kunde vi hitta små svarta fläckar på nosar och tassar och även vita nyanser på svanstippar och på nos/panna. Så här har vi våra små bebisar:
 
 

Bebisarna

Inga ord behövs, bilderna säger allt. sötaste små Ronjabebisarna <3 Alla sju små underverk.
så liten skrutt <3 Min fina skrutt med sin fina skrutt :)
Bästa hälsningar från stora familjen!

De sju underverken

Ikväll/inatt kom de små underverken, sju stycken små cockerpoovalpar, två flickor och fem pojkar, Alla  är välmående och pigga.
 
Fem små valpar syns på bilden, två gömmer sig under högen :)
En liten tass<3
 
 
Imorgon ska vi försöka se skillnaden på valparna så vi kan namnge dom. Nu behöver vi alla sova efter en lång kväll/natt. God natt från stora familjen!
 
 

TjockisRonja

Nu har vi gjort iordning det sista med Valplådan å den blev jätte fin tycker Ronja. Speciellt de små gosedjuren i hörnet tyckte hon om, men dom får hon låta bli för de är till valparna :) jisses vad dom sparkar å bökar i magen nu, man känner de små så fort man håller handen på Ronjas mage, det går till och med att se hur det rör sig! Det är ju för häftigt!
Ännu rundare å goare är hon nu :)
 
Fina Valplådan
Spännande leksaker tycker Ronja, undrar vem som kommer att leka mest med gosedjuren, hon eller valparna? :)
 

Nu räknar vi ner dagarna

Valplådan står färdig i köket målad och fin. Vi kommer lägga massa filtar å leksaker där inuti när det börjar att närma sig. Å närmar sig gör det med stormsteg, om bara lite mer än en vecka kommer de små liven. Vi längtar så mycket allihopa! Undrar om Ronja förstår vad som håller på att hända? Det känns som att hon gör det :)

Rund och Go

Jag tycker att Ronja börjar bli riktigt rund och fin om magen nu, hon vaggar fram när hon går på promenad och äter mest hela tiden och dricker mängder, även lite mjölk har vi sett från hennes små rosa spenar. När husse och matte har lagt handen på magen har båda två tyckt sig känna små små sparkar där inifrån... Ja, vi är helt säkra nu, eller vad säger bilden?
Rund å go om magen så fin
 
 
Så här hungrig kan man vara, se så fint hon balanserar trots den tjocka magen. Ronja gör vad som helst för en matbit, ett matvrak har hon alltid varit, men lite extra hungrig under den sista tiden har hon allt blivit. 
 
 

In progress

I helgen har Ronja varit med till byggvaruhuset för att köpa material till en låda, inte vilken låda som helst.. Ja, vad kan det vara för något? Husses mamma hjälper till med monteringen. Ronja är som vanligt nyfiken och ger mentalt stöd vid sidan om. Lådan har monterats upp hemma hos husse och matte, nu ska den målas med lite grundfärg. Ronja är såklart med på ett hörn (bokstavligen i hörnet av köket). Vad ska det slutliga resultatet bli? Vad är det för låda månntro? :)
 

kalas

Idag har Ronja varit på 1årskalas hos mattes söta gudson Leon. Ronja tycker att det är väldigt spännande att öppna paket och hjälper gärna till att riva av papper om det behövs..
 
 
 Eller hjälper till att äta tårta om det behövs.. åtminstone hålla vakt på ett hörn ifall något skulle flyga ner på golvet för det vet Ronja att det kan göra nära små barn.
 
 
 
På vägen hem i bilen sitter Ronja i bilen å kikar ut, lugn och harmonisk.
 
 
 

En hemlighet

Här hemma funderar vi fram och tillbaka, kliar oss i huvudet och undrar om Ronja har smått i magen?
Visst är hon lite rund? :)
Jag önskar du kunde berätta din hemlighet som du bär på min lilla skruttis♡
 

Ronjathecockerpoo.blogg.se

Ronja är en otroligt kärleksfull och busig hund som hittar på mycket roligheter som vi kommer att delge alla här på bloggen. Ronja är en så kallad cockerpoo, hon är 50% storpudel och 50% engelsk cocker spaniel. Just nu väntas det valpar och det blir Ronjas andra kull. Valparna beräknas komma i mitten av april, leveransklara i mitten av juni. Det ska bli så spännande!

RSS 2.0