Hejdå!

Ronja står å kikar när sista valpen åker hem med sin nya familj. Lilla Corona kommer få det så bra! Å Ronja kommer få det lugnt å skönt 😊

mammamys

Corona är ensam kvar med oss och mamma Ronja, hon har det himla bra! På lördag kommer hennes familj och hämtar henne☺️


Utslagna efter promenad😊

Nu är de bara två

🎼7 små valpar busade i gräset fem har åkt hem, nu är de  bara två🎶

Här är lite bilder från i torsdags, då hade vi fyra valpar kvar, nu har två av de blivit hämtade. Så glada familjer som går härifrån med en alldeles egen valp, finns inget roligare att se! 😀Godkända!

Trötta och godkända små valpar! De var så duktiga och fina hos veterinären, som bara smällte vid synen av valparna, trots sin långa erfarenhet så hade hon inte sett så här söta valpar sa hon 😊 ett bra betyg det tycker jag 😁👍


Helt utslagna ❤️

Hälsan först!

Dags för den obligatoriska hälsokontrollen innan dom blir helt leveransfärdiga imorgon! 

Dagens Bild

En mysig valphög, lite frusna efter en dusch, då är det prefekt att kura ihop sig med dina syskon 😊❤️

stora valpar!

Jisses vad valparna har vuxit på den tiden vi varit på semester! De är mer som riktiga små mini hundar nu, de kommer fram och lägger sig på rygg för att bli kliade på magen. Om man tar händerna under hakan så lägger de huvudet där och sluter ögonen och bara myser! 

Nytagna bilder från idag;

Corona tröttmössa (men fortfarande busigast) 

Falcon busig och vill hänga med tvåbeningar hela tiden. 

Duff gosig men har blivit lite busigare. 

Kirin gosar med Falcon, han är tuffast av brorsorna och vill gärna bestämma över syskonen om han fick bestämma (men inte över systrarna). 

Stella är lugnast av alla syskon (men låt er inte luras, ALLA är busiga) 

Singah har blivit riktigt gosig och är också lite lugnare, söker sig till tvåbeningar för kli på magen, stor som liten (Neo typ). 

Paceña springer efter en runda i buskarna bakom. 
Paceña 
Och Paceña igen, blev lite bildbomb på eftersom hennes familj inte har träffat henne, då de bor på mallorca.

Tänk att alla valparna snart ska till sina nya familjer! Mindre än en vecka för de Som hämtar den 8 juni! Å nästan precis en vecka för de till helgen. Så spännande! 😀

Ronjathecockerpoo.blogg.se

Ronja är en otroligt kärleksfull och busig hund som hittar på mycket roligheter som vi kommer att delge alla här på bloggen. Ronja är en så kallad cockerpoo, hon är 50% storpudel och 50% engelsk cocker spaniel. Just nu väntas det valpar och det blir Ronjas andra kull. Valparna beräknas komma i mitten av april, leveransklara i mitten av juni. Det ska bli så spännande!

RSS 2.0