In progress

I helgen har Ronja varit med till byggvaruhuset för att köpa material till en låda, inte vilken låda som helst.. Ja, vad kan det vara för något? Husses mamma hjälper till med monteringen. Ronja är som vanligt nyfiken och ger mentalt stöd vid sidan om. Lådan har monterats upp hemma hos husse och matte, nu ska den målas med lite grundfärg. Ronja är såklart med på ett hörn (bokstavligen i hörnet av köket). Vad ska det slutliga resultatet bli? Vad är det för låda månntro? :)
 


Kommentarer
Rebecca

AAAAAAHH!!!!!!!!! Valplåda!!!!! Amagaaaaaad!!!!! Åååååhhh !!! Jag vill ha en minironja.. :')

Svar: Jag önskar att du kunde ha en av hennes bebisar! :)
Ronja

2013-05-13 @ 11:45:00
Sandra

Åh, en valplåda! Mysigt med valpar, blir roligt att följa dem här på bloggen. Ett tips (om ni inte redan tänkt på det)är att sätta upp plankor eller stavar längst sidorna, inuti lådan, (googla så förstår du hur jag menar)för att minimera risken att mamma Ronja råkar ligga ihjäl en av sina små. Håller tummarna för att allt går bra!

Svar: Ska bli så spännande! Jo jag vet att man kan sätta dit rundstavar eller lister och har vägt mycket för å emot kring det. Har hört att det hänt lika mycket olyckor med dessa i också så vi valde tillslut att köra utan och hoppas att det går bra.. Visst har din familj fött upp lite valpar? Du får gärna komma med mer tips om du kommer på nåt och ni får gärna komma å titta också när dom små kommer :)
Ronja

2013-05-13 @ 14:53:09
URL: http://allpersonalized.blogspot.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ronjathecockerpoo.blogg.se

Ronja är en otroligt kärleksfull och busig hund som hittar på mycket roligheter som vi kommer att delge alla här på bloggen. Ronja är en så kallad cockerpoo, hon är 50% storpudel och 50% engelsk cocker spaniel. Just nu väntas det valpar och det blir Ronjas andra kull. Valparna beräknas komma i mitten av april, leveransklara i mitten av juni. Det ska bli så spännande!

RSS 2.0