valputsläpp

I torsdags fick valparna prova på att vara ute för första gången. Husse och matte packade ner valparna i en IKEA kasse (med en madrass och handduk inuti), tog hissen ner till gräsmattan utanför. Det tyckte valparna var jätte spännande, dom sniffade runt och busade på gräsmattan.

Lilla Marvin


Bus med husse


Mys med mami

Charmtrollet Ted


En liten rymmare


Doris myser med mami


Kommentarer
Karin

Vilka fantastiskt söta valpar! <3 Och mamma Ronja är så fin!

2013-06-22 @ 19:55:06
Falkor o Nessie

Underbart :) <3

2013-06-23 @ 20:17:34
Anna-Carin Harbom

Hej.
Jag är "pansis" sen 1 år och bor i Nockebyhov i Bromma, nära naturreservatet Judarnskogen. Vår älskade Lady dog för drygt fem år sedan och det blev tomt, som tur var blev jag mormor snart efter som fyllde tomrummet. Nu är barnbarnen större och jag börjar längta efter en kompiss igen. Jag har varit ägare till Hippy en tigrerad Grandis och sen Lady en Bission Frisse, stor hund i litet format. Jag har vuxit upp med Chowchow, Tax och Ädelterier (ursäkta stavning). Tycker det vore skönt med en ras som man kan fixa med själv och som inte ska följa några regler. (Jag klippte Lady själv och det blev bra). Vore trevligt att få hälsa på er och höra när ev nästa kull är planerad. Med vänliga hälsningar A-C

2013-08-09 @ 13:54:57


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ronjathecockerpoo.blogg.se

Ronja är en otroligt kärleksfull och busig hund som hittar på mycket roligheter som vi kommer att delge alla här på bloggen. Ronja är en så kallad cockerpoo, hon är 50% storpudel och 50% engelsk cocker spaniel. Just nu väntas det valpar och det blir Ronjas andra kull. Valparna beräknas komma i mitten av april, leveransklara i mitten av juni. Det ska bli så spännande!

RSS 2.0