Check!

Vi har varit såå duktiga hos veterinären! Allt var i topptrim! Nu längtar vi till våra nya familjer :D


Felfria!!!


Kommentarer
Wilma

Grattis till alla friska små valpisar, farmor Majja ler nöjt och gammelfarmor Wilma nickar förtjust, åda ser fram mot att träffa några av dom på Drottningholmsträffarna :)
Har du reggat dom i cockerpoosverige så dom får med sig stamtavla?
Wilma

2013-07-21 @ 08:52:03
URL: http://www.wilmas.zoomin.se
Zelda

Herregud så fina valpar du/ni har! Jag själv som ung med kenneldrömmar blir huuuur impad som helst. Du verkar ta jätte fint hand om dina jättefina valpar. Åh blir så varm i hundhjärtat av att se alla dessa fina bilder!

Svar: Det har varit en riktigt cool upplevelse, men även väldigt tuff, tuffare än jag hade trott, jag är glad att jag hade min sambo som hjälpte till :) prova gärna med en kull och se hur det känns, för det är fantastiskt och samtidigt svårt :) lycka till med dina drömmar !
Ronja

2013-08-26 @ 14:37:29
URL: http://zelda.spotlife.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

Ronjathecockerpoo.blogg.se

Ronja är en otroligt kärleksfull och busig hund som hittar på mycket roligheter som vi kommer att delge alla här på bloggen. Ronja är en så kallad cockerpoo, hon är 50% storpudel och 50% engelsk cocker spaniel. Just nu väntas det valpar och det blir Ronjas andra kull. Valparna beräknas komma i mitten av april, leveransklara i mitten av juni. Det ska bli så spännande!

RSS 2.0